SALUT,

Suntem Daniel și Marius și îți mulțumim că ești interesat să ne cunoști! Ca echipă suntem la început de drum și ne dorim tare mult să progresam cu fiecare eveniment. 


Nunta ta va fi curând o poveste! …O poveste pe care o vei spune copiilor tăi sau prietenilor de departe cu ajutorul nostru.Fiecare nuntă este un eveniment unic, un moment irepetabil cu emoțiile și agitația aferentă… este tocmai ceea ce noi vrem să surprindem prin imagini statice sau film.


Credem că rolul fotografului și videografului de nuntă este de a documenta evenimentul fără să intervină în desfășurarea lui, de a spune în imagini povestea întregii zile, pentru generațiile viitoare.


Dacă ești de acord cu modul nostru de a vedea lucrurile, caută datele noastre de contact și stabilește o întâlnire.

CE INSEAMNA CUVINTELE...?

SAVE THE DATE

Este prima decizie pe care o luati impreuna ca si viitori sot si sotie. Acestea sunt ca niste pre-invitatii pe care le trimiti cu aproximativ sase luni – un an inainte de nunta, ca invitatii sa stie cand urmeaza sa va casatoriti.

TRASH THE DRESS

 Reprezinta o sesiune  dedicata rochiei de mireasa, dupa nunta. O sedinta foto suplimentara, detasati de ziua nuntii, in care mireasa si mirele se simt in largul lor si isi permit sa fie liberi de stresul nuntii.

LOVE STORY

Povestea de dragoste prezentata prin imagini statice si dinamice. Se creaza un scenariu in care se introduc elemente din copilarie, adolescenta si mai ales din momentul indragostirii celor doi.